Van bureau naar bed

Auteur: Zuster Patty | Uitgever: Mijnbestseller.nl

20,51

Patty Velthuis werkt als kwaliteitsverpleegkundige bij Zorggroep Solis in Deventer. Ze is een zogeheten zij-instromer in de zorg.
De afgelopen jaren heeft zij tijdens haar studie onder de naam ‘Zuster Patty’ een blog bijgehouden over haar ervaringen, belevenissen op het werk en het combineren van dit alles met haar gezin, dat moest wennen aan een studerende mama/vrouw. Dit zorgde voor veel herkenbare, hilarische, humoristische, maar zeker ook realistische blogs.
Zie dit boek als een inspiratiebron, een verslag van hoe leuk en afwisselend het is om in de ouderenzorg te werken. Dat woorden als ‘personeelstekort’ en ‘werkdruk’ in elke branche voorkomen en je zeker niet tegen moeten houden om dit mooie vak te kiezen.

“Of je als “(toekomstig), vrijwilliger, gastdame, huishoudelijk medewerker, verzorgende (IG) of verpleegkundige” dit boek leest, niemand is meer of minder belangrijk als je in een verpleeghuis woont. We moeten met zijn allen zorgen voor onze medemens en in een team dat één gezamenlijk doel heeft, is iedereen belangrijk!”

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464855371 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

128

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

29-08-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Van bureau naar bed” te beoordelen