Urban Exploring

Expeditie Achtertuin Urban Exploring
Auteur: Bas van Oort, Dirk Wijnand de Jong | Uitgever: ANWB

10,00

Urban Exploring

Nadat reisjournalisten Bas van Oort en Dirk Wijnand de Jong een jaar lang de mooiste afgelegen plekjes van Nederland ontdekten tijdens hun Expeditie Achtertuin, verkennen zij in Urban Exploring verlaten gebouwen en spannende plekken in onze steden, Vinex-wijken, industriecomplexen en grote bouwwerken. Zij reizen van de Afsluitdijk naar de Oosterscheldekering, van het Zaanse HEMbrugterrein naar de Honig-fabrieken in Nijmegen, verkennen de binnenstad van Utrecht en de ENCI-afgravingen in Maastricht.
In Urban Exploring vertellen zij hun verhaal over de stedelijke woestenij waar een groot deel van Nederland uit bestaat. De foto’s zijn even mooi, verstillend en opmerkelijk als in Expeditie Achtertuin, maar net iets rauwer. Dus, altijd al eens op expeditie willen gaan in Hengelo of Eindhoven, van textielfabriek tot moderne architectuur: Expeditie Achtertuin – Urban Exploring neemt je mee.
Expeditie Achtertuin heeft in mei 2020 veel aandacht gekregen op radio, televisie en in bladen en kranten. Op dit moment loopt de vierde druk van het boek. Het ontdekken van eigen land krijgt tegenwoordig weer de aandacht die het verdient.
Ook deze uitgave is Nederlands- en Engelstalig.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789018047825 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Expeditie Achtertuin Urban Exploring

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

256

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

08-06-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Urban Exploring” te beoordelen