Uit de kluwen

Een autobiografisch verhaal over opgroeien in onveiligheid en verwarring
Auteur: Anne Van der Kaaden-Bouman | Uitgever: Uitgeverij Lente

24,90

In deze autobiografie vertelt Anne van der Kaaden-Bouman op een mee­slepende manier over hoe het is om kind te zijn in een onveilige gezinssituatie.

De jonge Anne groeit op in een christelijk milieu bij ouders die niet goed voor haar kunnen zorgen. Ze voelt zich onbegrepen en anders dan de mensen om zich heen. Ze analyseert steeds opnieuw wat ze ziet gebeuren, maar kan geen logische verklaring vinden voor de waanzin waar ze iedere dag mee te maken heeft. Daar stopt het verhaal echter niet. Het meisje groeit op tot een vrouw die niet kan accepteren dat ze zichzelf en haar leven niet begrijpt. Ze blijft net zo lang vechten en onderzoeken, totdat ze hier wel enige grip op krijgt.

‘Uit de kluwen’ laat zien hoe je uiteindelijk los kunt komen van ongezonde (familie-) patronen en de weg terug kunt vinden naar jezelf. Anne beschrijft de complexiteit van het leven, maar het gaat ook over moed, doorzetten, daadkracht en hoe kansen kunnen keren. Over tevoorschijn komen en de kern terugvinden waartoe je bedoeld bent.

De auteur baseert zich op eigen authentieke dagboekfragmenten, op feiten uit haar (hulpverlenings-) dossiers, literatuur en theorieën.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789492783202 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een autobiografisch verhaal over opgroeien in onveiligheid en verwarring

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

320

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

01-10-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Uit de kluwen” te beoordelen