Twee Schotten en heel veel whisky

Clanlands: Schotland door het jaar heen
Auteur: Graham McTavish, Sam Heughan | Uitgever: Ambo|Anthos

24,99

Twee Schotten en heel veel whisky is het tweede boek van Outlander acteurs Sam Heughan en Graham McTavish en een grappige en praktische gids in de Schotse cultuur, geschiedenis en whisky ahv een jaar

Outlander-acteurs Sam Heughan en Graham McTavish nemen de lezers in Twee Schotten en heel veel whisky– Clanlands: Schotland door het jaar heen opnieuw mee op reis en maken een rondgang door de ‘wildernis’ van Schotland.

Waar Clanlands een rustige roadtrip door Schotland was, is Twee Schotten en heel veel whisky een razendsnelle odyssee door een Schots jaar. Bergen, veldslagen, beroemde (en beruchte) Schotten, clans, vetes, kastelen, whisky, flora, fauna: dit alles gepresenteerd met een gezonde hoeveelheid gênante persoonlijke herinneringen. Van First Footing tot Samhain, van Fringe Festival-dwaasheden tot whiskykennis: Sam en Graham laten de lezer kennismaken met Schotse legendes, tradities, historische en hedendaagse gebeurtenissen en ze delen persoonlijke verhalen en tips zoals alleen deze twee vrienden dat kunnen.

Twee Schotten en heel veel whisky – Clanlands: Schotland door het jaar heen is een vermakelijke en praktische inleiding in de Schotse geschiedenis en cultuur, verteld door de twee gepassioneerde Schotten Sam Heughan en Graham McTavish. Met deze gids kun je je eigen Schotse avonturen aangaan.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026362170 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Clanlands: Schotland door het jaar heen

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

384

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

03-05-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Twee Schotten en heel veel whisky” te beoordelen