Trump

De waarheid achter zijn ambitie, ego, geld en macht
Auteur: Marc Fisher, Michael Kranish | Uitgever: Karakter Uitgevers BV

15,00

Het meest complete en genuanceerde boek over Trump!van €29.99 voor €15.00 OP=OP

‘De meest onthullende passages vallen samen in een fascinerend beeld… Trump, de schaamteloze acteur, wordt sneuer en driedimensionaler in dit uitstekende boek.’ – Evan Thomas, The Washington Post

Gezaghebbend, actueel en provocerend: deze door een team van bijna dertig journalisten samengestelde biografie van Donald Trump schetst een complex beeld van een man die – tegen alle verwachtingen in – de 45e president van de Verenigde Staten werd.
Wie is Donald J. Trump? Ondanks decennia van nauwkeurig onderzoek zijn vele aspecten van zijn leven nauwelijks bekend. Om Trump volledig te doorgronden, verzamelde The Washington Post een team van journalisten en onderzoekers wier research tot het winnen van meerdere Pulitzers hebben geleid. Zij onderzochten alle aspecten van Trumps onwaarschijnlijke levensverhaal: van zijn bevoorrechte jeugd in Queens tot het winnen van de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

De auteurs kregen voor dit boek ongekende toegang tot Trump en hebben hem meer dan 20 uur kunnen interviewen. Zij stelden kritische vragen over zijn alliantie met power broker Roy Cohn, zijn vermeende banden met de georganiseerde misdaad en zijn controversiële deals in New York, Atlantic City, Florida, Schotland en Azerbeidzjan. Ze onderzoeken zijn enorme rijkdom, de evolutie van zijn politieke denkbeelden. zijn bijzondere identiteit als miljardair, celebrity, wereldmerk, televisiester en president van de Verenigde Staten. Hoe heeft zijn leven zijn denkbeelden over economie, immigratie, wereldhandel, terrorisme en vrouwen gevormd?

Dit is een essentieel boek voor iedereen die deze veelzijdige man wil kunnen begrijpen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789045214825 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De waarheid achter zijn ambitie, ego, geld en macht

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

480

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

20-01-2017

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Trump” te beoordelen