Trilogie

Ho, Adrie ...ho Ja, waarom niet? InterRail 1974
Auteur: Aad 't Hart | Uitgever: Brave New Books

45,00

Kleine kinderen, kleine zorgen. Grote kinderen, grote pret. We hebben het over een opgroeiende jongen tussen 1959 en 1974. Adrie van 4 tot Aad van 19 jaar. In Rotterdam. Het schoolleven, gezinsleven, wat er op straat en in de maatschappij gebeurde en welke muziek er speelde…alles vormt een sfeervolle achtergrond.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464353082 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Ho, Adrie …ho Ja, waarom niet? InterRail 1974

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

487

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

30-04-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Ongeveer 3-5 werkdagen

Druk

1

1 beoordeling voor Trilogie

 1. 5 van 5

  Wil Wel

  Voor degenen die Ho, Adrie …Ho, Ja, waarom niet of InterRail 1974 nog niet hebben, de drie boeken in één uitgave. Ze sluiten in tijd naadloos op elkaar aan, ook qua thematiek. Alle hebben een Spotify afspeellijst die treffend de sfeer van de verhalen aanvult.
  Aad ’t Hart heeft niet alleen zijn jeugd (van 4-19 jaar) beschreven, hij brengt de jaren ’59 tot ’74 opnieuw tot leven: als een Tarantino-film.
  Met alle middelen die een schrijver ter beschikking staan, legt hij de crux van zijn jeugd bloot, met een stevig relativeringsvermogen en flinke doses spot. De roman bevat kostelijke passages… stuk voor stuk pareltjes. De tranen lopen over je wangen van het schateren. Tranen vloeien van medeleven.
  Als de stoet van Circus Jeroen Bosch trekt het leven van een opgroeiende Rotterdamse jongen aan de lezer voorbij. Met honderdduizend details. In levendige conversaties. Met talloze symbolen en thema’s als een Perzisch tapijt.
  Drie boeken, 500 bladzijden, lees je weg als één roman, in één ruk.


Een beoordeling toevoegen