Trilogie

Ho, Adrie ...ho Ja, waarom niet? InterRail 1974
Auteur: Aad 't Hart | Uitgever: Brave New Books

45,00

Drie boeken Ho, Adrie …Ho, Ja, waarom niet? en InterRail 1974. De fasen in de jeugd van Adrie (van 4-19 jaar) in aparte boeken nog steeds verkrijgbaar, nu in Trilogie in één luxe uitgave gebundeld.
Als door een caleidoscoop volgt de lezer Adrie thuis, bij vrienden, ooms en tantes, leraren en onderwijzeressen, vriendinnetjes, op sport, op straat, op school. Successen en kleine rampen. Voor de lezer herkenbaar, uitnodigend tot zelfonderzoek… typerend voor de jaren ’60-‘70 van de vorige eeuw.
Voor de zestigplusser die getogen is in Rotterdam-Zuid/IJsselmonde. Je krijgt ook de kieskeurige lezer aan het lezen.
Thema’s als vriendschap, opgroeien, ambitie, eenzaamheid, seksualiteit… Aad ‘t Hart leidt ons in een duizelingwekkende achtbaan door zijn Rotterdamse jeugd, met een stevig relativeringsvermogen en een flinke dosis zelfspot. De roman bevat talloze kostelijke passages… stuk voor stuk pareltjes. De tranen lopen over je wangen van het schateren. Tranen vloeien van medeleven.
500 Bladzijden, lees je weg in één ruk. En je wilt meer.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464353082 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Ho, Adrie …ho Ja, waarom niet? InterRail 1974

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

487

Leverbaar

Wordt niet meer herdrukt

Uitgiftedatum

30-04-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Wordt niet meer herdrukt

Druk

1

1 beoordeling voor Trilogie

 1. 5 van 5

  Wil Wel

  Voor degenen die Ho, Adrie …Ho, Ja, waarom niet of InterRail 1974 nog niet hebben, de drie boeken in één uitgave. Ze sluiten in tijd naadloos op elkaar aan, ook qua thematiek. Alle hebben een Spotify afspeellijst die treffend de sfeer van de verhalen aanvult.
  Aad ’t Hart heeft niet alleen zijn jeugd (van 4-19 jaar) beschreven, hij brengt de jaren ’59 tot ’74 opnieuw tot leven: als een Tarantino-film.
  Met alle middelen die een schrijver ter beschikking staan, legt hij de crux van zijn jeugd bloot, met een stevig relativeringsvermogen en flinke doses spot. De roman bevat kostelijke passages… stuk voor stuk pareltjes. De tranen lopen over je wangen van het schateren. Tranen vloeien van medeleven.
  Als de stoet van Circus Jeroen Bosch trekt het leven van een opgroeiende Rotterdamse jongen aan de lezer voorbij. Met honderdduizend details. In levendige conversaties. Met talloze symbolen en thema’s als een Perzisch tapijt.
  Drie boeken, 500 bladzijden, lees je weg als één roman, in één ruk.


Een beoordeling toevoegen