Tot over de regenboog

Auteur: Lidia Verheijen | Uitgever: SAAM Uitgeverij

17,95

Tot over de Regenboog is een aangrijpend verhaal van hoop, veerkracht en liefde. Dit boek biedt een kijkje in het leven van Xenia, een moedig meisje dat op 21-jarige leeftijd overleed aan kanker.

Tot over de Regenboog is een aangrijpend verhaal van hoop, veerkracht en liefde. Dit boek biedt een intiem kijkje in het leven van Xenia, een moedig meisje dat geconfronteerd wordt met een levensbedreigende ziekte. Geschreven vanuit het hart van haar moeder Lidia, onthult dit boek de onvoorwaardelijke liefde, de uitdagingen en de onverwachte vreugdemomenten die hun leven kleurden gedurende Xenia’s strijd.

Dit boek is niet alleen een eerbetoon aan de kracht van een jonge vrouw, maar ook een bron van inspiratie en steun voor ouders die soortgelijke uitdagingen ervaren. Het verhaal van Lidia biedt inzicht in de wereld van langdurige ziekte vanuit het perspectief van een gezin. Het beschrijft niet alleen de medische aspecten, maar ook de impact op het gezinsleven, de relatie tussen ouder en kind, en de innerlijke kracht die nodig is om door te gaan in tijden van onzekerheid en angst.

Prof. dr. em. Manu Keirse, klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en de autoriteit in België en Nederland als het om verdriet, verlies, rouw en laatste levensfase gaat, schreef speciaal voor dit boek het hoofdstuk Verdriet op meerdere sporen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493346062 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

162

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

28-02-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Tot over de regenboog” te beoordelen