Tommie uit de zorg

Positieve en realistische verhalen uit de zorgsector
Auteur: Ingrid Meurs, Tommie Niessen | Uitgever: Ambo|Anthos

20,00

In Tommie uit de zorg schrijft Tommie Niessen hoe hij het werken in de zorg heeft gemist, maar de balans heeft hervonden. Hij beseft dat zorgen voor een ander begint bij zorgen voor jezelf.

Werken in de zorg is mooi en dat wil Tommie Niessen in zijn nieuwe boek Tommie uit de zorg weer als vanouds laten zien. Na het succes van zijn boek Tommie in de zorg werd Tommie Niessen overspoeld met aanvragen voor interviews, lezingen en congressen. Tommie trok het land in, sprak voor bestuurders in de zorg, ging lesgeven én hij kreeg kort na elkaar twee kinderen. Ondertussen zorgde hij niet goed voor zichzelf. Bovendien besefte hij hoezeer hij het werken in de zorg miste.

Toen de coronapandemie uitbrak, meldde hij zich weer bij het hospice. En meteen werd hem duidelijk waar zijn hart ligt: hij wil mensen helpen, contact met ouderen en patiënten hebben, op de werkvloer aanwezig zijn. In Tommie uit de zorg beschrijft Tommie Niessen hoe hij werd overvallen door het succes van zijn eerste boek en hoe hij verwijderd raakte van wat hem de meeste voldoening schenkt. Inmiddels heeft hij de balans hervonden en beseft hij meer dan ooit dat zorgen voor een ander begint bij zorgen voor jezelf.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026359644 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Positieve en realistische verhalen uit de zorgsector

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

192

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

01-05-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Lezers over dit boek

Er zijn nog geen beoordelingen.


Beoordeel “Tommie uit de zorg” als eerste: