Toen ik jou zag

Auteur: Mary Schoon | Uitgever: Z&K

18,50

Een meeslepende en beeldende roman over het leven van Hillie Hop aan het einde van de negentiende eeuw en over hoe één besluit haar familie nog jaren blijft achtervolgen…

‘Toen ik jou zag’ is het eerste deel van de Hillie-trilogie van Mary Schoon, die het leven volgt van Hillie Hop aan het einde van de negentiende eeuw. Annechien verliest op jonge leeftijd haar familie aan de typhus en wordt in huis genomen door de dokter, die haar opleidt tot vroedvrouw. Jaren later trouwt ze met boer Wolter Koops, en samen krijgen ze dochtertje Hillie. Wat ze niet weet, is dat Wolter ooit een portefeuille heeft gevonden met 600 gulden, waarmee hij hun boerderij heeft gekocht. Als Wolter erachter komt dat het geld eigenlijk van zijn buurman Gerrit was, neemt hij zich voor alles terug te betalen zodra hij dat kan. Voor het geval hij overlijdt, schrijft hij een brief aan Annechien en Hillie met zijn laatste wens.

Maar als Wolter sterft, wordt de brief niet gevonden. Op een dag komt de zoon van Gerrit verhaal halen bij Hillie, die ook vroedvrouw is geworden en de eindjes aan elkaar moet knopen. Gelukkig krijgt ze hulp uit onverwachte hoek.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789020552683 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

224

Leverbaar

Uitverkocht

Uitgiftedatum

05-12-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Uitverkocht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Toen ik jou zag” te beoordelen