Toen het oorlog was

1939-1945
Auteur: Annemiek de Groot, Juul Lelieveld, Liesbeth Rosendaal, Roos Jans | Uitgever: Gottmer

25,99

‘Toen het oorlog was’ is een informatief boek voor kinderen uit de bovenbouw die meer willen weten over de Tweede Wereldoorlog, met speciale aandacht voor Nederland.
In 2020 herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, alweer 75 jaar geleden. Toen het oorlog was, 1939-1945 is een verzorgd overzichtswerk voor kinderen die meer willen weten over de Tweede Wereldoorlog. Het informatieve boek heeft oog voor het internationale verloop van de oorlog, maar vooral ook voor de situatie in Nederland. Een prachtige uitgave vol historische fotografie en fullcolour-illustraties.
Auteurs Annemiek de Groot, Roos Jans, Juul Lelieveld en Liesbeth Rosendaal van tekstbureau Patsboem! Educatief hebben de tekst van het boek afgestemd op de bovenbouw van de basisschool. Zij hebben dit zware onderwerp in begrijpelijk taal weten uit te leggen. Illustrator Irene Goede maakte de sfeervolle illustraties, die de soms indringende tekst verluchtigen en een extra dimensie geven aan de historische fotografie.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789025771447 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

1939-1945

Auteur

, , ,

Uitgever

Aantal pagina's

192

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

13-11-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Toen het oorlog was” te beoordelen