Theodore Roosevelt

Theodore Roosevelt

De Progressieve Populist
Auteur: Derk Boswijk | Uitgever: Brave New Books
Ongeveer 3-5 werkdagen

16,95

Theodore Roosevelt wordt gerekend tot een van de beste Amerikaanse Presidenten. Hij was een man met een enorme ambitie, onuitputtelijke energie en een onstuitbare dadendrang. Zijn vooruitstrevende visie en onorthodoxe manier van politiek bedrijven is juist nu een inspiratiebron voor de wereld waarin wij leven.

Net als in zijn tijd leven we momenteel op een scharnierpunt van de geschiedenis. We leven in een wereld waarin het vertrouwen in de politiek en instituties snel afneemt, terwijl de onzekere en verwarde Westerse Wereld zijn invloed en macht in de wereld verliest. Binnen afzienbare tijd zal voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid Europa niet meer in het midden van de macht staan, maar nog slechts een bijrol vervullen.

Waar onze samenleving naar smacht is niet het toenemende cynisme of politieke stunts maar leiderschap en voorbeelden. Wij zijn op zoek naar de Theodore Roosevelt van onze tijd. Maar wie was Theodore Roosevelt eigenlijk?

Derk Boswijk (1989) is in het dagelijks leven ondernemer, reservist bij de Landmacht en Fractievoorzitter voor het CDA in de Provincie Utrecht. In dit boek beschrijft hij het inspirerende leven van Theodore Roosevelt.

Artikelnummer: 9789402197327 Categorieën: ,
Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Extra informatie

Subtitel

De Progressieve Populist

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

142

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

11-09-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 3-5 werkdagen

Druk

4

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Theodore Roosevelt” te beoordelen