The Rolling Stones compleet

Het verhaal van de 365 songs
Auteur: Jean-Michel Guesdon, Philippe Margotin | Uitgever: Uitgeverij WBOOKS

59,95

The Rolling Stones compleet vertelt het verhaal van alle 365 songs van ’s Werelds Grootste Rockband.

50 jaar, 365 songs. The Rolling Stones Compleet vertelt over het verloop van een halve eeuw het hele verhaal van “’s Werelds Grootste Rock & Roll Band”. Van de eerste plaat, met de eenvoudige titel The Rolling Stones, tot aan het back-to-roots bluescoveralbum Blue & Lonesome, onderweg stoppend bij de eigenzinnige, historische platen die de Stones een onmisbaar onderdeel van de muziekgeschiedenis hebben gemaakt: Beggars Banquet, Sticky Fingers, Exile On Main St. en Goats Head Soup.

The Rolling Stones Compleet vertelt verhalen van insiders, noemt weinig bekende details achter het ontstaan van de nummers en vult dit aan met heldere overzichten van het productieproces en de technische aspecten. Ook komen de Stones zelf aan het woord. Het boek beschikt daarbij over meer dan 600 foto’s in kleur en zwart-wit, zowel officiële en iconische promotie- en actiefoto’s door professionele rockfotografen, als intiemere portretten door amateurs.

Al met al is dit een nooit eerder gepubliceerde collectie, een chronologisch gearrangeerde reis langs de individuele nummers die rotsvast in de rockgeschiedenis gebeiteld staan. Een boek waar iedere Stonesfan zich uren mee zal kunnen vermaken.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789462582019 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het verhaal van de 365 songs

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

752

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

05-10-2017

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “The Rolling Stones compleet” te beoordelen