The Beatles: hier, daar en overal

Auteur: Craig Brown | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

29,99

De biografie The Beatles. Hier, daar en overal van Craig Brown is een mix van geschiedenis, dagboekfragmenten, gastenlijsten en anekdotes, die het verhaal van The Beatles helemaal opnieuw vertellen.

The Beatles. Hier, daar en overal van journalist Craig Brown is een geestige, fascinerende en vrolijke biografie, boordevol fantastische anekdotes over de Fab Four.

De leden van het Engelse koningshuis waren dol op ze. John Updike vergeleek ze met ‘de zon op een Paasdag’. Bob Dylan liet hen kennismaken met drugs. The Rolling Stones deden hen na. Muhammad Ali noemde hen ‘watjes’.

Niemand kan om The Beatles heen en er werd al veel over ze geschreven, maar nog niet alles werd verteld. Craig Brown vond deze onvertelde verhalen wél en schetst in deze biografie een fonkelend beeld van de Fab Four en alle kleurrijke figuren om hen heen: Fred Lennon, Yoko Ono, Magic Alex en Phil Spector. Het resultaat is een kaleidoscopische mix van geschiedenis, etymologie, dagboekfragmenten, brieven van fans, hitlijsten, essays, gastenlijsten, interviews, aankondigingen en anekdotes, die het vrolijke verhaal van The Beatles op unieke wijze helemaal opnieuw vertellen.

‘Geestig, snel en onredelijk vermakelijk.’ – The Times

‘Stilistisch briljant. Is er nog een boek over The Beatles nodig? Ja, zo blijkt!’ – De Volkskrant

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401615280 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Datum verwacht

25-08-2021

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “The Beatles: hier, daar en overal” te beoordelen