Tetralogie

Auteur: Robin de Ruiter | Uitgever: Mayra Publications

32,50

SLUIPENDERWIJS WORDEN WIJ KLAARGESTOOMD VOOR DE KOMST VAN EEN DICTATORIALE NIEUWE WERELDORDE

Deze bestseller, uitgebracht in meer dan honderd landen, heeft wereldwijd veel teweeg gebracht en is in Frankrijk verboden.

De eerste uitgave van dit boek werd in 1989 in het Spaans in Mexico uitgegeven. Thans is het boek in meer dan honderd landen verkrijgbaar. Het boekte aanmerkelijk succes op alle grote boekenbeurzen, zoals bijvoorbeeld de boekenbeurzen in Frankfurt, Leipzig en de Guadalajara International Book Fair.

In het Nederlands verscheen het boek pas in 2004. Het was het eerste boek in Nederland dat waarschuwt voor een op handen zijnde technocratische werelddictatuur.

In tegenstelling tot ander landen werd het boek in Nederland afgedaan als op hol geslagen fantasieën en flauwekul. Historisch niet aanvaardbaar en misleidende informatie en complottheorieën.

Echter heeft sinds 2020 de tijd het boek ingehaald. Alle gebeurtenissen, problemen, situaties en processen die iedereen sinds 2020 meemaakt worden namelijk in het boek voorzegt.

DAAROM KAN DIT BOEK NIET LANGER ALS COMPLOTTHEORIE WORDEN AFGEDAAN. DE HUIDIGE GEBEURTENISSEN OP HET POLITIEKE WERELDTONEEL HIERIN BESCHREVEN ZIJN NIET ALLEEN OP WONDERBAARLIJKE WIJZE, MAAR OOK VAAK OP SCHRIKBARENDE WIJZE UITGEKOMEN.

Daarnaast is het ook één van de weinige boeken die dieper ingaat op de drijfveren, ideologie van de mensen achter de geplande technocratische werelddictatuur.

Wereldwijd heeft dit boek veel mensen aan het denken gezet. Het is de grondslag geweest van ontwakende inzichten wereldwijd bij ontelbare mensen, over de belangrijkste gebeurtenissen van onze generatie.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789079680993 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

430

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

04-01-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Tetralogie” te beoordelen