Stukjes

Auteur: Joost van Gisbergen | Uitgever: Brave New Books

13,32

De afgelopen twee jaar schreef Joost van Gisbergen (1978) voor zijn eigen website talloze stukjes over muziek, voetbal, reizen, jeugdherinneringen en dagelijkse beslommeringen. Daarvan bevat dit boek de hoogtepunten.

Joost van Gisbergen (1978) las in het voorjaar van 2005 een advertentie van het muziekblad Up Magazine, waarin om nieuwe schrijvers gevraagd werd. Niet gehinderd door enige relevante ervaring of een gepaste opleiding schreef hij uit de losse pols een paar proefrecensies en stuurde die op. Tot zijn verbazing mocht hij meteen beginnen en al snel verzorgde hij coverstory’s voor het maandblad.

Wat begon als een manier om gratis cd’s te krijgen werd al snel een passie voor schrijven. Joost schreef over zijn liefde voor muziek en voetbal, haalde jeugdherinneringen op, herdacht overleden vrienden en idolen, bracht verslag uit van reizen en concerten en uitte wat hij kwijt moest over onderwerpen als homofobie, religie, internetdating, solliciteren en bijgeloof.

Voor ‘Stukjes’ selecteerde Joost de beste van de 62 stukjes die hij de afgelopen twee jaar schreef voor zijn website en schaafde ze waar nodig bij. Het zijn stukjes van het verhaal van zomaar een dertiger die stukje bij beetje afscheid neemt van zijn jeugd en de persoon onder loep neemt die hij geworden is.

Als bonus is Joost’s eerste poging tot het schrijven van fictie, het korte verhaal ‘De Beslisser’, toegevoegd.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402102185 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

107

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

24-07-2013

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 3-5 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Heeft u dit boek gelezen?


Recenseer “Stukjes” als eerste: