Stukjes 2

Auteur: Joost van Gisbergen | Uitgever: Brave New Books

16,40

Om het leven optimaal op waarde te schatten moet je soms even de grote dingen op een rijtje zetten en de kleine dingen uitvergroten. Deze principes lopen als een rode draad door het werk van Joost van Gisbergen.

In dit boek schrijft hij over serieuze zaken als werkloosheid en het overlijden van zijn grootouders. Over spannende dingen zoals optreden op een rockfestival in Polen en met een rugzak door Nicaragua en El Salvador trekken. En over kleinigheden, zoals een versleten gitaar die al jaren in een hoekje stof staat te verzamelen en een opmerking van een wildvreemde passante bij een stoplicht. Maar ook zijn bijna obsessieve liefde voor muziek en voor voetbalclub PSV komen aan bod.

Van Joost verschenen eerder de boeken ‘Stukjes’ (verzamelde blogs), ‘De Mooiste Dagen’ (reisverslagen) en ‘Weg’ (fictie). Zijn werk is daarnaast gepubliceerd in onder meer het dagblad Metro, het maandblad Up Magazine, het internationaal uitgebracht boek ‘The Beach Boys FAQ’ en op websites als Voetbalzone.nl en AsIce.net.

‘Stukjes 2’ is het vervolg op zowel ‘Stukjes’ als ‘De Mooiste Dagen’, met een selectie van Joostâ s veertig beste nieuwe blogs plus drie reisverslagen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402127836 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

253

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

16-01-2015

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 3-5 werkdagen

Druk

2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Stukjes 2” te beoordelen