Stil in mij

Overleven bij de nonnen
Auteur: Daniëlle Hermans, Esther Verhoef | Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers

19,99

In Stil in mij. Overleven bij de nonnen vertellen tientallen vrouwen hun schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door nonnen binnen de Rooms-Katholieke Kerk. Auteurs Esther Verhoef en Daniëlle Hermans interviewden tientallen slachtoffers om hun persoonlijke ervaringen uit eerste hand te kunnen optekenen. In Stil in mij laten deze vrouwen voor het eerst hun eigen stem horen en vertellen zij zelf over hun ervaringen toen zij als kinderen werden overgedragen aan scholen en instituten waar nonnen de leiding hadden.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789400504257 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Overleven bij de nonnen

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

294

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

06-05-2014

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

1 beoordeling voor Stil in mij

  1. 5 van 5

    Lydia P.

    Ik heb dit boek met grote ogen gelezen, zo veel medelijden voor de kinderen, nu volwassenen, die slachtoffer zijn geweest van de nonnen vroeger.
    Ja, niet enkel priesters en pastoors maakten hun handen vuil, ook nonnen gebruikten hun uniform en de naam van God om hun criminele sadistische daden te verdoezelen. Niet elke priester of non had slechte bedoelingen, maar zo te lezen waren er toch velen die hun frustraties botvierden op vele onschuldige kinderen. Deze kinderen zouden allen een flinke schadevergoeding moeten krijgen om wat de dienders van de kerk hen allen heeft aangedaan, want ook al waren artsen, leraressen, ouders enz,,,,niet akkoord met dit gedrag, het was horen,,,zien,,,en zwijgen. Hopelijk krijgen al die misdadige “geestelijken” ooit de straf die ze verdienen, en hopelijk komen de slachtoffers het ooit te boven, wat een verloren jeugd ! mijn hart brak bij het lezen van dit boek.


Een beoordeling toevoegen