Sterke Verhalen, alle geheimen achter de gevels van de KLM-huisjes

Delfts blauw Nederland/Delft blauw Amsterdam
Auteur: Mark Zegeling | Uitgever: MarkMedia & Art

24,95

Herinneringen zijn ons kostbaarste bezit en komen door iets kleins tot leven. daarin schuilt de kracht van een souvenir. Delfts blauw Nederland: 103 KLM-huisjes, 103 monumenten uit het hele land.

Herinneringen zijn ons kostbaarste bezit en komen vaak door iets kleins tot leven. Daarin schuilt óók de kracht van een souvenir. De bekende Delfts blauwe huisjes van KLM zijn gemodelleerd naar bestaande monumenten uit het Koninkrijk der Nederlanden. Ze zijn gevuld met verhalen die ons verbinden met de geschiedenis, die je verrijken met kennis en inspireren. Elk Delfts blauw miniatuur is het begin van een nieuwe ontdekkingsreis.

‘Sterke Verhalen, alle geheimen achter de gevels van de KLM-huisjes’ is bij uitstek een boek voor liefhebbers van geschiedenis, kunst en cultuur. Het biedt tevens een overzicht over 500 jaar Nederlandse bouwkunst. En voor verzamelaars van Delfts blauwe huisjes is deze uitgave zeker een must.

Achter de gevels van de 103 monumenten die model hebben gestaan voor de collectie miniaturen schuilen de mooiste verhalen. Maak bijvoorbeeld kennis met de bewoners van de 103 (grachten)huizen, (stads)paleizen en nationale monumenten, waaronder leden van de koninklijke familie, beroemde oud-Hollandse meesters, innovatieve ondernemers die van hun naam een wereldmerk maakten en kleurrijke Nederlandse pioniers voor wie de sky the limit was.

‘Sterke Verhalen’ wordt geleverd in een geschenkcassette met twee boeken (formaat 161 x 115 x 400 mm).

Deel 1: Nederland (full color, 576 pagina’s), met verhalen uit meer dan 30 steden en tips voor hotels, restaurants en cafe’s

Deel 2: Amsterdam (full color, 470 pagina’s), met oa 6 wandelroutes door het hart van de hoofdstad

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083110639 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Delfts blauw Nederland/Delft blauw Amsterdam

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

1057

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

03-11-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Sterke Verhalen, alle geheimen achter de gevels van de KLM-huisjes” te beoordelen