Steeds minder mij

Op de vlucht voor neuro-uitval, chronische ziektes en digitale dementie
Auteur: Margot Verhoeven | Uitgever: SaamUitgeverij

22,10

We zien in ons land een flinke toename van draadloze verbindingen, zendmasten en digitale apparatuur. Mensen die gevoelig voor straling zijn, kunnen gezondheidsklachten ontwikkelen door elektromagnetische trillingsgolven van elektrische apparatuur, gebruiksvoorwerpen en zendmasten. Dit wordt Elektrohypersensitiviteit (EHS) of stralingsgevoeligheid genoemd. In dit boek vertelt Margot Verhoeven over haar zoektocht, de impact en het leven met EHS.

Op haar zeventiende kreeg Margot een eerste episode waarbij ze niet meer helder kon praten en denken. De medische wetenschap had hier geen verklaring voor. In de jaren die hier op volgden, kreeg ze steeds heftigere episodes waarbij ook haar zicht, spierfunctie, evenwicht, bloeddruk en lichaamstemperatuur verstoord raakten. Daarnaast kreeg ze andere gezondheidsklachten zoals benauwdheid, hartklachten, groei van (goedaardige) tumoren, endometriose, depressie, … Meer tests en onderzoeken volgden, maar een concreet ziektebeeld werd niet gevonden.
Margot ontdekte dat ze klachtenvrij was als ze enige tijd doorbracht in de natuur. Waarom? Die vraag bleef heel lang onbeantwoord. Totdat ze uiteindelijk de stoorzender vond in haar zoektocht om hulp en bijna alles kwijtraakte wat haar dierbaar is…

Tekstschrijver
“Toen ik van Margot hoorde waar het verhaal over zou gaan, had ik even spijt dat ik gereageerd had op haar oproep. Op het briefje op het prikbord bij de Jumbo supermarkt, stond haar vraag of iemand een verhaal kon typen. Maar na het overtypen van de eerste stapel volgeschreven vellen papier, werd ik gegrepen door haar verhaal en kon ik elke week niet wachten op het volgende deel.
Haar eerste plan om het alleen voor haar kinderen op te schrijven, heeft ze gelukkig laten varen. Dit is een verhaal voor iedereen, of we het nou willen of niet…”
Manita

Over de auteur:
Margot (1979) groeide op in een klein dorp in Brabant. Van jongs af aan is ze gefascineerd door de werking van de natuur en het menselijk lichaam. En ze heeft een passie voor het geschreven woord. In 1998 ronde ze de propedeuse van de (Leraren)opleiding Biologie af, waarna ze in 2003 haar Bachelor in Leisure Management behaalde. Na haar afstuderen werkte ze onder andere op het Australische platteland en als vertaler/tekstschrijver in het Verenigd Koninkrijk. Momenteel zit ze in de ziektewet door de milieu-aandoening EHS (Elektro-hypersensitiviteit).

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789492261793 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Op de vlucht voor neuro-uitval, chronische ziektes en digitale dementie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

302

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

22-09-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 5-7 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Steeds minder mij” te beoordelen