Spiegels van Rome

Gids in zeven eeuwig actuele thema’s
Auteur: Sandrina Bokhorst | Uitgever: Sterck & De Vreese

35,00

Rome is heel veel, mooi en groot. Die overdaad nodigt uit om de stad steeds opnieuw te bezoeken en voedt het verlangen om Rome dieper te doorgronden. Letterlijk en figuurlijk zijn er nog vele lagen te ontdekken.

Om toegang te krijgen tot die verborgen schatten presenteert historica Sandrina Bokhorst een andere manier om naar Rome te kijken. Haar aanpak: stel de juiste vragen aan de geschiedenis en kijk vervolgens in de spiegel die de antwoorden je voorhouden. In zeven eeuwig actuele thema’s ontdek je onverwachte samenhangen in de stad van toen – en nieuwe handvatten om na te denken over vragen van vandaag.

In tientallen verhalen uit 26 eeuwen geschiedenis rijzen in geuren en kleuren bekende en minder bekende monumenten en personages op. Ze plaatsen je op historische locaties waar je verrassende inzichten krijgt over thema’s als veerkracht, leiderschap, toerisme … Elk hoofdstuk sluit af met de bezienswaardigheden die je zelf ter plaatse – of in je leunstoel – kunt bekijken met de rijke inzichten van deze gids in je rugzak.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464711516 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Gids in zeven eeuwig actuele thema’s

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

320

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Datum verwacht

15-03-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Spiegels van Rome” te beoordelen