Spiegels van Rome

Gids in zeven eeuwig actuele thema’s
Auteur: Sandrina Bokhorst | Uitgever: Sterck & De Vreese

39,90

In Spiegels van Rome fungeert de Eeuwige Stad als een spiegel voor onze eigen tijd. Verhalen uit de rijke verhalenschatkist van Rome belichten zeven actuele thema’s als kennis, toerisme en gender. Leiderschap is onlosmakelijk met Rome verbonden. En ook veerkracht, over hoe mensen en organisaties overeind blijven in veranderende omstandigheden.

Historica en verhalenverteller in Rome Sandrina Bokhorst doorkruist de stad van het machtige Colosseum tot nederige pelgrimsgraven, van de tempel van Hoop tot het Laatste Oordeel, van de vrouwenheuvel de Aventijn, tot mannenbastion het Vittoriano, van adellijk Piazza Navona tot gemoedelijk Piazza Testaccio. In tientallen verhalen uit 26 eeuwen geschiedenis presenteert ze bekende en minder bekende monumenten en personages. Gewapend met de rijke inzichten uit deze gids kun je de bezienswaardigheden in een nieuw licht zien, herkenbaar en relevant voor onze eigen tijd.

‘Door de koppeling met locaties en een bijna filosofische inslag is Spiegels van Rome een vernieuwend boek over een oud onderwerp. Zeer prettig leesbaar.’ Fik Meijer, oudhistoricus en schrijver

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464711516 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Gids in zeven eeuwig actuele thema’s

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

344

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

21-05-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Spiegels van Rome” te beoordelen