Spel na Bevrijding

Auteur: René Eijsermans | Uitgever: Bravo Donkeyman

19,95

‘Spel na Bevrijding’ is een intrigerende roman over ‘vrijheid’ in het Nederland tijdens het eerste jaar na de bevrijding.
Vrijheid. Werd die inderdaad gevoeld? Door iedereen? En hoe dan? Als een bevrijding van dictatuur, van een ‘spel’ van achterdocht en manipulatie? Of als herwonnen ‘speelruimte’ waar ieder weer zijn eigen gang kon gaan? En dus enkel als een verschuiving van datzelfde ‘spel’ naar een andere arena met andere machtsfactoren, waardoor vrij ademen voor velen even moeilijk bleef als voorheen?
En wat als je echt alles kwijt was geraakt? Je huis, je gezin, je bestaan? Was er dan nog wel iets de moeite waard om voor door te ademen?
Dit meeslepende verhaal vertelt over gewone mensen, die vijf jaar van hun leven in rook zagen opgaan. Het vertelt over hun pogingen dat leven weer op gang te brengen. Bij een aantal gaat het mis en groeit het besef, dat vrijheid hetzelfde punt aan de horizon is, als waar de regenboog de aarde raakt. Ze voelen zich gevangen te midden van schijnheiligheid en schijngeborgenheid. Sommigen zitten daadwerkelijk vast omdat het land een rekening met hen te vereffenen heeft. Maar er zijn er ook die elk glorend kiertje weten te gebruiken en een nieuwe toekomst voor zich zien weggelegd.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789090327327 Categorie: Tag:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

464

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

17-04-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 5-7 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Spel na Bevrijding” te beoordelen