Snoecks 2022

Belgische exclusieve editie
Auteur: Geert Stadeus | Uitgever: Snoecks

22,99

op 25 september 2021 verschijnt SNOECKS 2022 ! Binnen twee jaar verschijnt de honderdste editie van het jaarboek Snoecks! In de aanloop naar dat jubileum presenteren we u vandaag onze 98ste jaargang, met de vertrouwde mix van kunst, boeiende reportages en ijzersterke fotografie.

Van de geestige mobiele huisvlijt van de ‘autobouwers’ op Burning Man, over de aangrijpende zoektocht naar een zuster van Lindokuhle Sobekwa, tot een bevoorrechte blik achter de schermen van het beroemde Teatro alla Scala in Milaan.
Sarah Bouillaud en Elinor Carucci geven elk op hun eigen manier een draai aan het concept ‘familiefoto’, Cortis & Sonderegger en JR stellen de manier waarop wij waarnemen in vraag en Annette LeMay Burke toont met een knipoog gsm-masten die doen alsof ze er niet zijn. Dit alles in goed gezelschap van het werk van veel andere artiesten uit binnen- en buitenland.
Voor wie houdt van boeken zijn er naast onze vaste boekenrubriek, de obituaries van vorig jaar overleden schrijvers en de literaire prijzen, deze keer twee bijzondere kortverhalen van Mariana Enriquez en Jonathan Oliver – spannend met een occult randje – én indrukwekkende foto’s en verhalen van eeuwenoude en hypermoderne bibliotheken.

*Opnieuw verschijnt Snoecks met twee verschillende covers, de klassieke (foto Laurence Laborie, F) en de exclusieve editie (foto Benji Reid, VK).

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789077885635 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Belgische exclusieve editie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

560

Leverbaar

Tijdelijk uitverkocht

Uitgiftedatum

30-09-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Tijdelijk uitverkocht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Snoecks 2022” te beoordelen