Snackspert

De ultieme snackgids
Auteur: Eke Bosman | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

20,00

Snackspert van Eke Bosman is de ultieme reisgids voor snackend Nederland: vol grappige recensies, stadswandelingen, toplijstjes, tips en stukjes snackgeschiedenis. Inclusief full colour foto’s.

Frikandelfan, mayo-liefhebber, veroorzaker van enorme rijen bij diverse snackbars, promotor van diepvriespizza’s: als snackspert weet Eke Bosman wat lekker is. Op zijn Instagram recenseert hij sinds 2014 snacks onder het motto ‘Geen snack is mij te gek’. Dit mondde uit in diverse grote samenwerkingen en een wekelijkse column in Het Parool. Zijn account is met meer dan 100.000 volgers inmiddels een enorm succes.

Snackspert: De ultieme snackgids is een bundeling van zijn beste en grappigste recensies, aangevuld met stadswandelingen en provinciegidsen, weetjes, tips en stukjes snackgeschiedenis. Waar eet je de beste kaassoufflé? Waar moet je absoluut een snackstop maken in Amsterdam/Groningen/Maastricht? Uitgevoerd in full colour met veel foto’s is dit een inspiratiegids, ideeënboek en naslagwerk ineen, maar vooral: het ultieme cadeauboek!

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401620826 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De ultieme snackgids

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

14-11-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Snackspert” te beoordelen