Singlemom & Bundeltjes vreugde

Auteur: Aline Wubs | Uitgever: Brave New Books

22,50

Een ongelooflijk boeiend Nederlands model, onberispelijk gekleed in een strakke smoking. Met zijn atletisch gevormde lichaamsbouw en golvende lange blonde lokken leek hij rechtstreeks uit een Viking-saga te komen. Gejuich en wervelwinden van aanbidding vulden de zaal, terwijl ze vol ontzag achterbleven voor Vicky de Viking, de belichaming van mannelijke allure, aan mijn zijde. We draaiden rond, we zwaaiden en het voelde alsof ik de betoverende wereld van een Chippendale show was binnengestapt. Er waren maar liefst zeshonderd mensen in de zaal, vol verwachting kijkend naar ons als modellen…

Voor het eerst in mijn leven was ik ècht alleen. Ik vond het spannend en voelde me vrij. Ik was een singlemom en ik vond het heerlijk!

Singlemom & Bundeltjes vreugde is een gezellige en authentieke verhalenbundel die je als grappig, luchtig en ontroerend zal ervaren! Verhalen over het leven van een alleenstaande moeder waarin het een ware rollercoaster van emoties en een strijd vol uitdagingen is. Maar er is ook ruimte voor hilarische dates en onvergetelijke avonturen. En te midden van dit alles de momenten van puur geluk wanneer ze haar kinderen ziet opgroeien en bloeien.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464925883 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

210

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

11-12-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

2 beoordelingen voor Singlemom & Bundeltjes vreugde

  1. 5 van 5

    Willemijn

    Korte verhalen, makkelijk te lezen. Erg leuk!!

  2. 5 van 5

    Willem de Zwijger

    Leuk boek zeg. Hopelijk blijft ze schrijven en wordt dit vervolgd


Een beoordeling toevoegen