(S)experimenteren

Belevenissen van een avontuurlijke seksjournalist
Auteur: Marith Iedema | Uitgever: Prometheus

17,50

De strikt monogame relatie is een recept voor teleurstelling. Dat besef dringt tot steeds meer mensen – en dan vooral de millennials – door. De grote vraag is: wat is een geschikt alternatief voor de traditionele liefdesverhouding? Seksjournalist Marith Iedema denkt het antwoord op deze vraag te weten. Ze gelooft heilig in ‘verandering van spijs doet eten’. Om sleur te voorkomen doen vriend Maarten en zij het geregeld met een ander. Maar na zeven jaar moet ze tot haar grote spijt bekennen dat haar open relatie is mislukt. Hoe nu verder? Want als vrije liefde in deze vorm afvalt, wat werkt dan wél?

Er zit niks anders op dan de overige mogelijkheden te verkennen: is polyamorie wat voor haar? Swingen dan misschien? Kan ze beter single blijven of moet ze erkennen dat monogamie tóch de beste oplossing is? Marith experimenteert erop los en wil zoveel mogelijk meemaken op seksueel gebied. Ze gaat op zoek naar mensen met een onconventionele kijk op liefde en seks, in de hoop wat van hen te leren – van pornokoningin Kim Holland tot een jonge vrouw met drie partners en van een sm-meesteres tot de bezoekers van het chicste seksfeest ter wereld.

Op humoristische wijze beschrijft Marith in (S)experimenteren haar zoektocht naar de ideale relatievorm: een weg vol hobbels.

MARITH IEDEMA (1989) publiceert het meest en liefst over seks. Ze studeerde aan de School voor de Journalistiek in Utrecht en werkt als freelancer voor verschillende tijdschriften. Ze heeft een wekelijkse column in Nieuwe Revu en treedt daarnaast geregeld op in radio- en tv-programma’s. Voor LINDA.tv maakt ze series over seks en liefde.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789044636208 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Belevenissen van een avontuurlijke seksjournalist

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

256

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

03-10-2018

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

7

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “(S)experimenteren” te beoordelen