Set 5x Dubbeluitgave Abdelkader Benali 4 en 5 mei 2021

De stilte van de ander
Auteur: Abdelkader Benali | Uitgever: CPNB 4 en 5 mei 2021

25,00

Abdelkader Benali verzorgt in 2021 de dubbeluitgave 4 en 5 mei. Zijn 4 mei-voordracht De stilte van de ander wordt in het boekje afgewisseld met zijn bloemlezing van tien gedichten over vrijheid. De eerste 250 bestellers van sets van 5 exemplaren van de dubbeluitgave ontvangen een gratis promotiepakket!

‘Het gaat terug tot mijn oergevoel van 4 mei, die stilte. Op dat moment had ik het gevoel dat alles even op afstand werd gezet, alsof de tijd zelf buitenspel werd gezet, zodat een diep gevoel van berouw kon worden toegelaten. Normaal in Nederland werd er altijd gekakeld en gepraat maar in die twee minuten viel alles weg.

Ik denk dat die stilte ook maakt dat kortstondig de verschillen tussen de mensen wegvallen, maar tegelijkertijd legt het ook schaamte bloot (de verdrijving van de Joden, het verraad, de collaboratie). Dus in Nederland waar we altijd in gesprek willen gaan kan stilte soms veel meer bereiken.
En gek genoeg kan je door stilte ook voelen dat je er mag zijn.
Ik moet denken aan een verpleger die tijdens de coronacrisis op de IC was – ze vertelde in Trouw dat ze, als ze bij het bed zat, alleen ging zitten en niks zei en dat ze dan wist dat ze de patiënt het grootste geschenk had gegeven, iemands luisterend oor.’

Set van 5 exemplaren

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789059657571 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De stilte van de ander

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

52

Leverbaar

Niet beschikbaar

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Set 5x Dubbeluitgave Abdelkader Benali 4 en 5 mei 2021” te beoordelen