Schitterend afwezig

De zoektocht na het vinden van mijn vader
Auteur: Mabel Nummerdor | Uitgever: Spectrum

22,99

Na het vinden van haar biologische vader begint het zoeken pas echt

Mabel Nummerdor groeit op bij haar moeder en stiefvader. Nooit wordt er een woord gesproken over haar biologische vader, maar als student ontdekt ze dat ze het resultaat is van een kortstondige ontmoeting tijdens een zomervakantie aan de Franse westkust. Pas jaren later begint het te knagen: moet ze niet op zoek voor het te laat is? Nummerdor schakelt het tv-programma Spoorloos in, waarna zij en haar excentrieke Franse vader Jacques in een emotionele rollercoaster belanden.

In Schitterend afwezig vertelt Nummerdor het meeslepende verhaal over hoe verloren we zijn als we niet weten waar we vandaan komen. Maar tegelijkertijd openbaart het dat alles willen weten ook een risico met zich meebrengt. Want wat als datgene dat je vindt niet allemaal even mooi is?

Mabel Nummerdor (1974) is schrijver en trendonderzoeker met een voorliefde voor datgene wat (nu nog) taboe is. Eerder verscheen van haar hand het boek: Holy fuck: Op expeditie naar de toekomst van seks, dat stof deed opwaaien in de media en in dat jaar de Alice Indie Prijs won voor beste non-fictieboek. Verder is ze werkzaam als marketeer in de theaterwereld en schreef ze het boek Miss Marketing: Business in de Evanomie (2012). Ze woont met haar gezin in Amsterdam en is daarnaast regelmatig in Parijs te vinden.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789000387366 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De zoektocht na het vinden van mijn vader

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

240

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

13-04-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Schitterend afwezig” te beoordelen