Scheiden van een narcist

Auteur: Marja Kuijer | Uitgever: Brave New Books

25,19

Tijdens een verblijf in Zwitserland, leerde ik A mijn toekomstig echtgenoot kennen. Na enkele maanden waren we getrouwd en ik emigreerde naar Zwitserland. De relatie tussen ons beide was heel veranderlijk. De geboorte van onze twee kinderen bracht daar geen verandering in, de afstand tussen ons werd zelfs nog groter. Het was niet mijn voorstelling van het huwelijk en we besloten tijdelijk uit elkaar te gaan. Ik vertrok met de kinderen naar Nederland. Dat A veel voor mij verzweeg werd duidelijk toen ik bericht kreeg dat hij in voorarrest was genomen. Een periode van onzekerheid brak aan voor mij en de kinderen.

Na zijn vrijlating stonden we voor de keuze. Direct uit elkaar of als gezin nog een poging wagen. We besloten het huwelijk nog een kans te geven. A overtuigde mij dat hij zijn leven had veranderd. Maar niets is minder waar.
Hij was een pathologisch leugenaar. We werden speelbal van zijn grillen en wispelturige karakter.

Ik wilde de scheiding. Maar daarmee krenkte ik hem in zijn trots en dat was de trigger tot nog meer ellende. De narcist in volle glorie. Leugens, manipulatie en intimidatie. Alles werd aangewend om mij kapot te maken en de kinderen te ontnemen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402140620 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

89

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

08-03-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Ongeveer 3-5 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Scheiden van een narcist” te beoordelen