Saint Exupéry

Een prins in zijn citadel
Auteur: Bernard Chabbert, Romain Hugault | Uitgever: Silvester Strips

39,95

Wie was Antoine de Saint-Exupéry, de schrijver van ‘De kleine prins’ en gedreven vliegenier? Lees het deze helder geschreven biografie door Bernard Chabbert en geïllustreerd door Romain Hugault.

Een van de meest gelezen boeken ter wereld is ‘De kleine prins’, waarvan inmiddels zo’n 200 miljoen exemplaren zijn verkocht. De auteur, Antoine de Saint-Exupéry, bijgenaamd Saint-Ex, was een paradoxaal persoon: iedereen kent zijn naam, weet dat hij een van de vliegeniers was van de legendarische Aeropostale, en dat hij in oorlogstijd stierf tijdens de vlucht…

Maar deze atypische kerel leefde vooral een kort, buitengewoon en verrassend bestaan van 44 jaar waarin hij genoeg meemaakte om tien representatieve romans van de 20e eeuw te schrijven. En over het laatste gaat dit boek, geschreven door Bernard Chabbert, journalist-piloot, zoon van een andere Aeropostale vliegenier. Deze biografie is tevens voorzien van prachtige illustraties getekend door Romain Hugault, naast tekenaar tevens een gedreven piloot.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789463068161 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een prins in zijn citadel

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

176

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Datum verwacht

07-04-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Saint Exupéry” te beoordelen