Rusteloos

Gestrand in het land van de Boeddha
Auteur: Casper Luckerhof | Uitgever: Ambo|Anthos

22,99

Rusteloof van Casper Luckerhof is een betoverende memoir over een haast obsessieve zoektocht naar onafhankelijkheid, zingeving en een eigen plek in de wereld.

Rusteloos van Casper Luckerhof, ooit lid van het DWDD-boekenpanel, is het ongelooflijke en waargebeurde verhaal van een persoonlijke zoektocht naar vrijheid en onafhankelijkheid. Voor de lezers van Wild van Cheryl Strayed en Met Nietzsche de bergen in van John Kaag.

In 2017 reist Casper Luckerhof naar Nepal. Zijn plan is om een boek te schrijven over de Boeddha, de grootste wijsgeer uit het Oosten, waarin hij hem ontmaskert als een machtsbeluste sekteleider. Alleen zo kan hij een punt zetten achter een jeugd vol spiritualiteit en zijn ouders bewijzen dat hij zijn eigen leven kan leiden. Maar het loopt anders.

In het plaatsje Lumbini, waar de Boeddha 2500 jaar geleden is geboren, krijgt hij een baan aangeboden in ’s werelds grootste boeddhistische bibliotheek. In een instituut dat lijkt opgetrokken als een vesting werkt hij samen met een Duitse Tibetoloog en een Italiaanse academicus. Het is Caspers voornaamste taak bezoekers buiten te houden; het instituut is hun geheim. Vlak voordat zijn vader langskomt om zijn nieuwe leven te zien, raakt Casper door een conflict alles kwijt. Vol schaamte en verdriet begint hij met zijn vader aan een epische tocht door de Himalaya.

Rusteloos van Casper Luckerhof is een betoverende memoir over een haast obsessieve zoektocht naar onafhankelijkheid, zingeving en een eigen plek in de wereld. Maar het is ook het verhaal van een onwaarschijnlijke vriendschap tussen drie mannen die elkaar in een afgelegen gebied in Nepal uiteindelijk tot wanhoop drijven. Rusteloos van Casper Luckerhof is een persoonlijk verhaal over een bijzondere jeugd.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026354861 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Gestrand in het land van de Boeddha

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

256

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

16-03-2022

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Rusteloos” te beoordelen