Ruimterace

Van de eerste maanlanding tot de missies naar Mars
Auteur: Ben Hubbard | Uitgever: Condor

17,99

Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat Neil Armstrong voet op de maan zette. Daar ging een jarenlange strijd tussen Amerika en Rusland aan vooraf: welk land zou als eerste een mens naar de ruimte sturen? En wie zou als eerste een man op de maan krijgen? Ruimterace vertelt alles over deze race, en wat er daarna gebeurde.

Van de allereerste raket tot de (Mars)missies van vandaag en morgen: Ruimterace is een ontdekkingsreis in de wereld van de ruimtevaart. Het boek komt tot leven met de gratis Augmented Reality-app. Scan de pagina en zie 3D-modellen van ruimtevaartuigen of verander een foto in een bewegende video met echte beelden van NASA.

Verken nu zelf de ruimte met dit boek en de Augmented Reality-app!

Amerika en Rusland waren jarenlang bezig met een ruimterace: welk land zou als eerste een mens naar de ruimte sturen? En wie zou als eerste een man op de maan krijgen? Lees alles over deze race, en wat er daarna gebeurde. Van de eerste raket tot de (Mars)missies van vandaag en morgen, in dit boek lees je het verhaal van onze reizen naar de sterren. Maar het boek biedt meer. Download de gratis app en scan de pagina’s. Laat gedetailleerde 3D-afbeeldingen van ruimtevaartuigen verschijnen. En verander de foto’s van het boek in bewegende video’s! Zo kun je onder andere echte beelden van NASA bekijken.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789492899347 Categorie: Tag:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Van de eerste maanlanding tot de missies naar Mars

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

96

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

06-03-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Ruimterace” te beoordelen