Rotterdam de diergaarde

Oog in oog met die andere Rotterdammers
Auteur: Marja Suur | Uitgever: Kyosei

25,00

Rotterdam De Diergaarde: oog in oog met die andere Rotterdammers

Na het succes van haar eerste boek Rotterdam Corona – Wij zijn Rotterdammers – wij houden vol, brengt fotograaf Marja Suur een tweede boek uit: Rotterdam De Diergaarde: oog in oog met die andere Rotterdammers. Het 168 pagina’s tellende fotoboek deelt de indrukwekkende portretten van de dieren in Diergaarde Blijdorp. Dankzij het eindeloze geduld en haar oog voor detail, lukte het Marja Suur om de dieren recht in de camera te laten kijken en op unieke wijze vast te leggen.

Oog in oog met die andere Rotterdammers
Wij Rotterdammers delen onze stad niet alleen met elkaar, maar ook met de bijzondere bewoners van Diergaarde Blijdorp. Tijdens het maken van dit boek stond Marja Suur, op een steenworp afstand van onze bruisende binnenstad, oog in oog met enkele van de vele fantastische diersoorten die onze aarde rijk is. In dit tweede deel van de Rotterdam-serie wordt wederom aandacht besteed aan een maatschappelijke kwestie die ons allemaal aan het hart gaat: Het voortbestaan van deze unieke dieren.

Samen met haar broer, Pieter Suur, maakte Marja een selectie uit honderden foto’s, die Pieter vervolgens bundelde tot een prachtig boek. Een boek dat een absolute must-have is voor iedere dierenvriend of liefhebber van fotografie. Een boek dat de kijker zelf laat ervaren hoe het is om oog in oog te staan met ‘die andere Rotterdammers’.

Erik Zevenbergen (Directeur-Bestuurder Diergaarde Blijdorp): ”Indringende blikken vanuit de schoonheid der natuur, zo zou ik het werk van Marja Suur willen noemen. Foto’s die emotie oproepen. Marja weet de bijzondere ontmoetingen van Diergaarde Blijdorp prachtig vast te leggen.”

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083271958 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Oog in oog met die andere Rotterdammers

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

168

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

25-11-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Rotterdam de diergaarde” te beoordelen