Role models

70 Molukse succesverhalen
Auteur: Ed Leatemia | Uitgever: Kyosei

39,50

In het boek ROLE MODELS, 70 Molukse succesverhalen deelt fotograaf Ed Leatemia in woord en beeld de indrukwekkende verhalen van 70 Molukkers in Nederland die ieder op hun eigen manier successen behaald hebben. Als eerbetoon aan de eerste generatie Molukkers in Nederland, maar vooral ook om volgende generaties te inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen. Op 21 maart 2021 is het precies 70 jaar geleden dat de eerste Molukkers in Rotterdam aankwamen.

Voor zijn boek reisde Ed Leatemia een jaar lang door ons land en ging hij het gesprek aan met uiteenlopende rolmodellen. Of het nu gaat om Johnny Manuhutu van Massada of de jonge danseres Jaïra Luhulima, in ROLE MODELS komen zij allemaal aan bod.

‘’Je kan niet hopen op een beter verleden, maar wel bouwen aan een hoopvolle toekomst.’’ Dat is de boodschap waardoor Ed Leatemia zelf geïnspireerd raakte om zijn leven, ondanks het verleden, een drastische wending te geven en te werken aan een glansrijke toekomst. Met het boek ROLE MODELS wil Ed Leatemia diezelfde boodschap meegeven aan de volgende generatie Molukkers in Nederland en anderen inspireren om – ongeacht waar je vandaan komt – te bouwen aan jouw eigen geluk en succes.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789082948363 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

70 Molukse succesverhalen

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

324

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

10-05-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Role models” te beoordelen