Proeftijd

Korte verhalen uit Eindhoven
Auteur: Anneke van Wolfswinkel, Eline van Wieren, Frederike Luijten, Onias Landveld, Sandro van der Leeuw, Sholeh Rezazadeh, Vere Verheecke | Uitgever: lecturis

20,00

Zeven jonge schrijvers. En zeven kenmerkende Eindhovense bedrijven. Wat gebeurt er als je die combineert?

Zeven jonge schrijvers. En zeven kenmerkende Eindhovense bedrijven. Wat gebeurt er als je die combineert? Als je literaire talenten in dienst neemt? En ze loslaat op een nieuwe werkvloer? Neerzet bij de koffieautomaat? Met de directeur laat wandelen? In Eindhoven laat dolen? Dan krijg je zeven unieke ervaringen. En zeven korte verhalen. Die gebundeld zijn in dit boek.

Deze korte verhalenbundel slaat een brug binnen het Brabantse landschap. Twee groeiende velden worden met elkaar verbonden. Het innovatieve bedrijfsleven én jong literair talent. Tilt zocht creatieve bedrijven en enthousiaste auteurs om samen aan het werk te gaan. Om elkaar beter te leren kennen. En om van elkaar te leren.

Onias Landveld, Sandro van der Leeuw, Frederike Luijten, Sholeh Rezazadeh, Vere Verheecke, Eline van Wieren en Anneke van Wolfswinkel gingen in tijdelijke dienst bij Philips, Gemeente Eindhoven, Diederendirrix, ASML, Van Abbemuseum, Muziekgebouw Eindhoven en High Tech Campus.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789462264311 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Korte verhalen uit Eindhoven

Auteur

, , , , , ,

Uitgever

Aantal pagina's

120

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

21-12-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Proeftijd” te beoordelen