Pep Guardiola

De evolutie van een voetbaltrainer
Auteur: Marti Perarnau | Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.

20,99

Pep Guardiola: De evolutie van een voetbaltrainer gaat door waar Herr Pep van de dezelfde auteur ophoudt en neemt de lezer mee op een reis door drie seizoenen vol actie waarin Bayern binnenlandse records wegvaagde en toch moeite had om eenzelfde dominantie in Europa te laten zien; inclusief een analyse van Guardiola’s managementstijl aan de hand van cruciale momenten op en naast het veld.

Perarnau onthult hoe Guardiola als manager bij Bayern bleef groeien ondanks de mislukt poging om de UEFA Champions League, de ultieme prijs binnen het Europese voetbal, binnen te halen. Ook onderzoekt hij Guardiola’s beslissing om Duitsland te verlaten voor een uitdaging bij Manchester City en hoe zijn managementstijl in de Premier League zich verder zal ontwikkelen.

Tijdens drie uitzonderlijke seizoenen bij Bayern München kreeg Martí Perarnau volledig toegang tot de Duitse topclub: zijn spelers, staf, bestuursleden en, bovenal, manager Pep Guardiola. In het vervolg op Herr Pep, het met prachtige recensies overladen boek over Guardiola’s eerste volledige seizoen bij Bayern, neemt Perarnau nu het volledige dienstverband onder de loep van deze Catalaan in Beieren.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789045214122 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De evolutie van een voetbaltrainer

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

400

Leverbaar

Wordt niet meer herdrukt

Uitgiftedatum

27-03-2017

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Wordt niet meer herdrukt

Druk

2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Pep Guardiola” te beoordelen