Parijs, couleur locale (heruitgave)

Wandelend door onbekend Parijs
Auteur: Berber Boom, John Boom | Uitgever: Boom

27,50

Parijs is dichterbij dan ooit en toch kent de Franse hoofdstad tal van bijzondere plekken die bijna iedere reiziger links laat liggen. Berber en John Boom bezochten ze wel. Parijs, couleur locale, waarvan nu een herziene uitgave verschijnt, leidt de lezers door geheimzinnige zijstraten, langs vergeten pleinen, verscholen parken, kleine musea en verstopte monumenten.

Wie Parijs echt wil leren kennen, moet wandelen of gaan zitten. En dat is precies wat vader en dochter Boom hebben gedaan. Geen Eiffeltoren, Louvre of Arc de Triomphe, wel Parc des Buttes-Chaumont, het Musée des Moulages en de Place d’Aligre. Daarbij traden zij in de voetsporen van Gustave Moreau, Honoré de Balzac, George Sand en al die andere befaamde Parijzenaars. Door hun gesprekken met bewoners, winkeliers, passanten en clochards weten zij de stad op een rake manier te beschrijven én te schilderen. Het boek bevat een groot aantal prachtige aquarellen van hun beider hand.

Parijs, couleur locale is het resultaat van voettochten door onontdekt Parijs, weg van de overbekende hoogtepunten. Het boek neemt de lezer mee – in gedachten of ter plekke – en laat deze op een andere manier proeven van deze boeiende stad.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789024457441 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Wandelend door onbekend Parijs

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

256

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

22-09-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Parijs, couleur locale (heruitgave)” te beoordelen