Over alles

Wat nergens op lijkt
Auteur: Sanne Donders | Uitgever: Kyosei

39,95

In het boek Over Alles wat nergens op lijkt klinkt een luid applaus voor heel veel ‘gewone’ mensen. Het is een boek over het leven van moeders, over hun zonen en dochters, over engelen en honden. Maar ook een boek over zorg en liefde, over grote en kleine dromen. Over nachten waarin je soms je bed nauwelijks ziet en over de behoefte aan publiek of gewoon een knuffel. Een boek over drukke gezinnen waarin alles toch net weer lukt (en soms ook niet), een boek over de aai over je bol en het extra pannetje soep, over opstaan en weer doorgaan.

Over Alles wat nergens op lijkt laat zien dat er in een stad heel veel soorten ‘gewone levens’ zijn. Voor dit boek volgde fotograaf Sanne Donders 33 Rotterdammers van opstaan tot slapengaan, van jongeren tot vrouwen die buurthuizen drijvende houden, van zorgzame oma’s en vaders tot sporters en dichters.

De schrijvers Sanneke van Hassel, Elfie Tromp, Carolina Trujillo, Elsbeth Grievink, Maureen Versprille, Dénis van Vliet, Birgit Bekker en Hanneke van Houwelingen hebben verschillende geportretteerden geïnterviewd, dichter Derek Otte heeft een allesomvattend voorwoord geschreven.

Sanne Donders won in 2016 in de categorie Kunst, Cultuur en Entertainment een Zilveren Camera voor de fotoserie over Eveline. Deze serie is ook opgenomen in dit boek. Daarnaast won Donders in 2019 samen met Peter Groenendijk de Rotterdamse Persprijs voor de serie artikelen over de Tweebosbuurt. Het werk van Donders was in 2019 te zien in de Kunsthal, in 2020 ontving Sanne Donders een stipendium van Schiedams Water.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789082948349 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Wat nergens op lijkt

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

356

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

10-05-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Over alles” te beoordelen