Oude Maasweg kwart voor drie

Het verbazingwekkende verhaal van The Amazing Stroopwafels
Auteur: Merlijn Kerkhof | Uitgever: Thomas Rap

19,99

Als het aan Merlijn ligt, zijn The Amazing Stroopwafels de allerbeste band van Nederland. Objectief is hij niet. De eigenzinnige frontman van de Rotterdamse formatie is Wim Kerkhof: Fenomenaal liedjesschrijver, wereldreiziger en zijn zorgzame vader.

Oude Maasweg kwart voor drie is het verhaal van een band die niet in een hokje te stoppen is, een doldwaze roadtrip door vier decennia Nederlandse popgeschiedenis, maar bovenal het verhaal waarin de man tegen wie Merlijn zo opkijkt gaandeweg steeds menselijker wordt. Een even ontroerend als hilarisch boek over een vader en een zoon.

The Amazing Stroopwafels (1979) onttrekken zich aan alle wetten van de popmuziek. Ze hebben geen manager, geen roadies, geen groot platenlabel. Toch (of juist daardoor?) zijn ze de meest optredende band van Nederland: in veertig jaar speelden ze bijna zevenduizend keer. Hun klassieker ‘Oude Maasweg’ staat steevast hoog in de Top 2000.

Merlijn Kerkhof (1986) is schrijver en muziekjournalist voor de Volkskrant. In 2016 verscheen Alles begint bij Bach, een lovend ontvangen inleiding tot de klassieke muziek.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789400406414 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het verbazingwekkende verhaal van The Amazing Stroopwafels

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

256

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

14-03-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Lezers over dit boek

Er zijn nog geen beoordelingen.


Beoordeel “Oude Maasweg kwart voor drie” als eerste: