Oude Griekse Volksverhalen Opnieuw Verteld

Auteur: Josephine Preston Peabody | Uitgever: The Greek School

27,95

Stap binnen in de betoverende wereld van de Griekse mythologie met “Oude Griekse Volksverhalen Opnieuw Verteld” door Josephine Preston Peabody. In deze meeslepende verzameling worden eeuwenoude mythen en legendes nieuw leven ingeblazen, en onthullen ze hun tijdloze wijsheid en betoverende kracht.

Ontdek de intrigerende verhalen van goden en godinnen die heersen over de Olympus, en van helden die moedig de uitdagingen van hun tijd trotseren. Van de epische avonturen van Perseus en Medusa tot de hartverscheurende liefdesverhalen van Pyramus en Thisbe, elke pagina brengt je dieper in de fascinerende wereld van de oude Grieken.

Maar pas op, want achter elke mythe schuilt een geheimzinnige schaduw, en de grens tussen goed en kwaad is soms flinterdun. Ga mee op deze onvergetelijke reis door de tijd, waarin heldendom, tragedie en magie samenkomen om een weefsel van menselijke emoties te creëren dat je tot in het diepst van je ziel zal raken.

“Oude Griekse Volksverhalen Opnieuw Verteld” is een tijdloze schat vol avontuur, mysterie en wijsheid, die je keer op keer zal betoveren en verrassen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464819069 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

141

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

10-04-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 5-7 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Oude Griekse Volksverhalen Opnieuw Verteld” te beoordelen