Oud worden is niet voor watjes

Auteur: Xaviera Hollander | Uitgever: Xaviera Hollander Books

24,50

Deze verzameling van verschillende verhalen is gewijd aan de meest recente jaren in het leven van Xaviera Hollander. 50 jaar na de publicatie van The Happy Hooker kijkt Xaviera terug op bijzondere momenten in haar tumultueuze bestaan. Haar ouders, de mensen die ze heeft gekend, liefgehad of gehaat, een dramatische miskraam, het verlies van haar grote liefde Roberto in Mexico, lesbische relaties, travestieten, worstelaars, domina’s en andere markante personages passeren de revue.

Dit boek gaat ook over haar eigen enigszins aftakelende lichaam, gezondheid, overgewicht, diëten en ouder worden. Adviezen over liefde en seksualiteit ontbreken niet. Opvallend zijn de ervaringen met haar B&B-gasten: verhalen over geheime liefdes onder haar dak, vrolijke en verdrietige gebeurtenissen.

Er is ook een avontuurlijk uitstapje naar de rosse buurt in Amsterdam. En niet te vergeten de interessante verhalen over haar internationale theaterproducties, haar geliefde huisdieren en haar liefde voor de Morris Mini. Aan het eind komen enkele van haar beste internationale vrienden aan het woord. Zo ontstaat uiteindelijk een zelfportret met opvallende trekken, levendig geschetst in een heldere en innemende stijl.
Peter van Zonneveld

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493377189 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

258

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

17-04-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Oud worden is niet voor watjes” te beoordelen