Op zoek naar vaste grond

Op zoek naar vaste grond

Van Somalische vluchtelinge tot Vlaams kabinetsmedewerker
Auteur: Ayan Mohamud Yusuf | Uitgever: Manteau
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

22,99

Ayan Mohamud Yusuf werd in 1980 geboren in Mogadishu in Somalië, als de op een na jongste in een gezin met negen kinderen. Nadat een oorlog uitbarstte, vluchtte de familie in 1991 naar verschillende buurlanden, waar ze in tal van onwerkelijke situaties terechtkwamen. Ayan geraakte gescheiden van haar familie. Toen ze bijna zeventien jaar was, belandde ze in Brussel. Haar omzwervingen kwamen tot een einde, een stabiel leven kwam in de plaats.

Maar haar zoektocht blijft voortduren. ‘Wie ben ik? Bij wie hoor ik? Waar voel ik me thuis? Hoe kan ik mijn verleden verwerken en me stilaan weer openstellen voor mijn medemens?’ Met de vragen die Ayan zich stelt, kan iedereen zich identificeren.

Op zoek naar vaste grond is het waargebeurde levensverhaal van Ayan, die het van vluchtelinge schopte tot kabinetsmedewerker van verschillende premiers en minister-presidenten. Haar veerkracht, haar geloof in de kracht van de liefde en verbondenheid, de inspirerende levenslessen die ze uit haar ervaringen heeft getrokken, hebben haar gemaakt tot wie ze vandaag is: ‘Het was een lange reis, zowel in tijd als in afstand. Een reis langs verwoestingen, gruwel, uitzichtloosheid en mezelf verliezen. Maar ook een reis vol hoop, licht, moed, positivisme en mezelf weer terugvinden. Het gaat over mezelf en mijn dierbaren verliezen en weer terugvinden.’

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789022337233 Categorie:
Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Extra informatie

Subtitel

Van Somalische vluchtelinge tot Vlaams kabinetsmedewerker

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

192

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

19-03-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Op zoek naar vaste grond” te beoordelen