Op kracht en karakter

Nederlandse vrouwen in topsport
Auteur: Laura de Mildt | Uitgever: lecturis

45,00

Laura de Mildt maakte portretten van deze Nederlandse topvrouwen die alles geven en hebben gegeven voor de sport.

Altijd de beste willen zijn, want alles is een wedstrijd. Je leven draait om net iets beter te zijn dan de ander. Jij op 1, zij daarna. Je bent net iets sneller, net iets sterker, net iets tactischer door beter te trainen, slimmer te eten, meer focus te hebben, meer opzij te zetten en nog meer wilskracht te hebben. 
Want jij hebt het in je, om die top te halen. Door net op het juiste moment het juiste te doen … maar wat is het juiste op welk moment? 

Nederlandse vrouwen in de topsport weten dat alles een wedstrijd is, dat het podium een genadeloze verleider is totdat er een ander staat. En als die ander op jouw plek staat, moet je verder, zonder dat podium, afkicken van de verslavende adrenaline en je plaats vinden in een andere omgeving. Als jezelf, de vrouw die je bent, met die bijzondere kwaliteiten die je zo ver hebben gebracht. Als de vrouw die ook misschien ook moeder wil zijn, de vrouw die kwetsbaar kan zijn en die los van het podium een carrière wil maken. Zonder competitie. Zonder winnen en zonder verliezen. 

Laura de Mildt maakte portretten van deze Nederlandse topvrouwen die alles geven en hebben gegeven voor de sport. Voor die eerste plaats, voor de winst. En die bovenal vrouw zijn.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789462264267 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Nederlandse vrouwen in topsport

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

240

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

07-12-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Op kracht en karakter” te beoordelen