Oorlogsvluchtelinge misbruikt

Auteur: Jasmin Hajro | Uitgever: Brave New Books

17,99

Ontdek het hartverscheurende, maar inspirerende verhaal van een sterke vrouw die de verschrikkingen van oorlog, misbruik en tegenspoed heeft doorstaan. In “Oorlogsvluchtelinge misbruikt” neemt de auteur je mee op een aangrijpende reis door haar leven, waarin ze geconfronteerd wordt met onvoorstelbare uitdagingen en vreselijke tegenslagen.

Van haar angstaanjagende vlucht uit de oorlog tot haar ontmoeting met een gewelddadige en alcoholistische echtgenoot, de auteur deelt openhartig haar ervaringen over het overleven van traumatische gebeurtenissen en het doorstaan van relaties waarin mannen van haar profiteerden.

Maar dit verhaal gaat verder dan alleen haar eigen strijd. Het onthult ook de pijn van een moeder wiens zoon worstelt met verslaving en criminaliteit, en de uitdagingen van een dochter die met aanzienlijke schulden terugkeert na het starten van bedrijven. Ondanks haar eigen beproevingen, slaagt de auteur erin om haar kinderen te steunen en hen liefde en kracht te bieden in moeilijke tijden.

Nu, afgekeurd en niet in staat om te werken, heeft de auteur haar verhaal samen met haar zoon op papier gezet. Dit boek is een krachtig testament van veerkracht, doorzettingsvermogen

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789465011202 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

73

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

31-01-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Oorlogsvluchtelinge misbruikt” te beoordelen