Oogst

Een vrouwengeschiedenis deel 2
Auteur: Beatrijs Smulders | Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

26,99

In deze meeslepende vertelling ontsluiert verloskundige Beatrijs Smulders verrassende en vaak verbijsterende ontdekkingen over vrouwen en over zichzelf. Zij is op zoek naar de essentie van seksualiteit en liefde en is geschokt door het seksueel misbruik dat ze overal tegenkomt, zowel in Nederland als tijdens haar vele reizen.

In Bloed, het eerste deel van de trilogie, groeide Beatrijs op en werd na de seksuele revolutie door schade en schande wijzer. Duizenden vrouwen hebben haar hun geheimen toevertrouwd. Duizenden vrouwen heeft ze bijgestaan op een keerpunt in hun leven. Gaandeweg vindt zij een richting in haar leven, waarmee ze zichzelf én vrouwen beter is gaan begrijpen. Dit tweede deel, Oogst, speelt zich af tussen 1986 en 1995. De carrière van de 34-jarige Beatrijs zit in de lift. Haar eigen liefdesleven komt echter niet van de grond. Wanneer de tijd begint te dringen neemt ze een drastisch besluit want één ding staat als paal boven water: het moederschap laat zij zich absoluut niet door de neus boren.

Oogst is een bloedeerlijke, diepgaande memoir over een actueel en belangrijk onderwerp, waar elke vrouw, jong en oud zich aan kan spiegelen. Een boek dat je aan je dochter cadeau wil geven.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789038811512 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een vrouwengeschiedenis deel 2

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

368

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

29-10-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Oogst” te beoordelen