Ontworteld leven

Auteur: Andreas Meijer | Uitgever: Uitgeverij Heijink

19,95

Wij ondergaan als toeschouwer het verdriet en de wanhoop van de moeder. Ze worstelt met haar geloof nu ook een tweede kind haar is ontvallen.

Daarna kijken wij mee op de havezate ‘De Daalhof’ naar het leven van de bewoners op een stuk grond van 5912 hectare in de kop van Overijssel. Onder dit weerbarstige leven in dit waterrijke gebied groeit er een vriendschap tussen de twee zonen van het gezin. In hun jeugd zijn ze onafscheidelijk van elkaar, maar als ze ouder worden drijft de liefde voor het keukenmeisje hen uit elkaar. De jongste ontdekt zijn homoseksuele gevoelens, maar weet die moeilijk een plek te geven. De oudste is ruw, kort door de bocht en onverschillig, ook is hartstochtelijk verliefd. In een gewelddadige confrontatie brengt hij zijn broer om het leven en vlucht daarna naar Duitsland.

Opnieuw ontstaat een gewetensworsteling bij de moeder, als zij ontdekt dat uit de vrijpartijen van haar oudste zoon een prachtig blond meisje wordt geboren. Zij neemt een fantastisch besluit…

Een boek vol uiteenlopende emoties en hartstochten. En dat alles in een omgeving van veenstromen, gegraven grachten, meertjes, moeras en oerbos in het decor van de 17e eeuw.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789462540323 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

225

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

03-06-2015

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Ontworteld leven” te beoordelen