Ontworteld

Plotseling ben ik een kind uit twee culturen
Auteur: Angelique de Vogel | Uitgever: Angelique de Vogel

24,95

Als Angelique 46 jaar is, ontdekt ze dat de vader die haar heeft opgevoed niet haar biologische vader is én dat zij gedeeltelijk van Turkse komaf is. Een verwarrende periode breekt aan. Alles wat ze over zichzelf dacht te weten, komt letterlijk in een ander licht te staan. Plotseling wordt ze een ‘kind van twee culturen’.

In het boek ‘Ontworteld’ beschrijft Angelique het proces dat door deze ontdekking in gang wordt gezet: zowel de innerlijke reis die ze maakt als de zoektocht naar haar Turkse vader. Dat laatste lijkt zoeken naar een speld in een hooiberg. Het televisieprogramma Spoorloos dat Angelique helpt, geeft het na ruim een jaar dan ook op.

Dankzij haar volharding – en allerlei hulptroepen uit de meest onverwachte hoeken – komt Angelique uiteindelijk toch haar familie in Turkije op het spoor. En dan wordt de grote vraag: zit daar wel iemand op haar bestaan te wachten? De voortdurende onzekerheid slingert Angelique heen en weer tussen vechtlust en verdriet. Ze kan niet anders dan doorgaan tot ze gevonden heeft wat ze zocht. Intussen komt de relatie met haar Nederlandse ouders onder druk te staan. Iedereen wil er net als vroeger gewoon voor elkaar zijn, maar alle gezinsleden hebben opeens zo veel te verwerken dat dat niet altijd lukt. Gelukkig is de liefde uiteindelijk sterker dan alle onmacht.

Angelique schreef dit boek niet alleen om ruimte te creëren voor een nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze hoopt ook dat vele anderen zich in haar verhaal kunnen herkennen en zich gesteund zullen voelen: ‘Ieder kind heeft het recht te weten wie hij of zij is. Als je je afkomst kent, geeft dat je de kans om jezelf nog beter te begrijpen.’

OVER DE AUTEUR | Angelique de Vogel werkte jarenlang in diverse management- en directiefuncties. Haar talent en toewijding hebben geleid tot erkenning, waaronder de nominatie voor de Dutch IT Channel Award in 2021 voor haar werk als Vice President Sales. Ze is vertrouwenspersoon voor mensen uit het bedrijfsleven, mentor voor vrouwen vanuit het Women Visibilityprogramma en lid van SER Topvrouwen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789462473386 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Plotseling ben ik een kind uit twee culturen

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

256

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

27-05-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Ontworteld” te beoordelen