Ontsluierd – De komst van de Nieuwe Wereldorde

Van schijndemocratie naar dictatuur
Auteur: Robin de Ruiter | Uitgever: Mayra Publications

29,95

EEN HOUVAST IN DUISTERE TIJDEN

Een geopolitieke supranationale kracht, bestaande uit zeer exclusieve familiedynastieën, die zich achter de schermen van het wereldtoneel bevindt is sinds decennia voornemens de gehele mensheid een totalitaire werelddictatuur, die vriendelijk ‘Nieuwe Wereldorde’ genoemd wordt, op te dringen.

Het streven van de elite naar een Nieuwe Wereldorde heeft te maken met hun ideologie. Het heeft alles te maken met hun godsdienst. Zij zijn fundamentalisten en behoren tot de vooraanstaande satanisten van deze wereld. Zij beschouwen niet God, maar de duivel als hun ware god.

De basis van de satansgodsdienst is vanaf het begin van deze wereld tot op heden de overtuiging geweest dat de duivel op een dag de wereld openlijk regeren zal. Zolang wij dit dogma niet begrijpen, zullen wij nooit inzien waarom de leiders onder de mondiale elite de gehele mensheid in een werelddictatuur proberen te bewegen.

Zolang onze machtselite de duivel als hun god beschouwt en gelooft dat het uiteindelijke doel van Satan het instellen van een dictatoriale wereldmacht is, ondervindt iedereen op aarde dagelijks de gevolgen hiervan.

In dit boek wordt uiteengezet hoe men de doodstrijd van de naties voorbereidt en hoe men de mensheid door oorlogen, ziekte, angst, vaccinaties, tekort aan voedsel en het vernietigen van de economie denkt uit te putten. Hoe meer chaos, hoe meer klassenstrijd, racisme, discriminatie, politieke spanningen, ziekten, oorlogen en honger, des te sneller nadert de gezamenlijke mensheid het punt waarop zij zonder weerstand kiest voor de geplande technocratische ‘Nieuwe Wereldorde’.

De coronapandemie, het verhaal over de opwarming van de aarde, de oorlog in Oekraïne, de CO2-gekte, de vernietiging van de landbouw, veeteelt en industrie, de energiecrisis, het embargo op invoer van gas en olie en de sancties tegen Rusland, de prijsstijgingen, de inflatie en de instortende wereldeconomie, zijn allemaal met het duivelse masterplan zijn verbonden om de weg vrij te maken voor de Nieuwe Wereldorde.

Het gebeurt voor onze ogen. De meeste mensen zien het niet. Dat komt omdat onze individuele mening en persoonlijke groei gedurende het gehele traject vanuit huis, via de scholen, de universiteiten en de mainstream media gestuurd wordt.

Het is tijd dat we bank, bier, televisies en onze mobiele telefoon even laten voor wat het is en aan de slag gaan. Als wij passief blijven komen wij in de nieuwe duistere middeleeuwen terecht.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 9789079680085 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Van schijndemocratie naar dictatuur

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

297

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Datum verwacht

23-03-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Ontsluierd – De komst van de Nieuwe Wereldorde” te beoordelen