Ontroerend goed

Sterke en nuttige verhalen van de bekendste makelaar van Nederland
Auteur: Alex van Keulen | Uitgever: HarperCollins

20,99

Alex van Keulen, dé makelaar van Nederland en bekend van Kopen zonder kijken, geeft met Ontroerend goed een bijzonder inkijkje in de wereld van het vastgoed.

Neem een kijkje in de vastgoedwereld met Alex van Keulen, de meest gerenommeerde makelaar van Nederland en bekend van het populaire tv-programma Kopen zonder kijken. Van een sm-kamer die vele geheimen bewaart tot een verborgen hennepkwekerij in de kelder en van onverkoopbare huizen door houtrot of termietenplagen tot ontroerende getuigenissen van mensen die door scheidingen financiële schulden hebben opgelopen: Alex heeft het allemaal meegemaakt.

Met een scherp gevoel voor humor en empathie neemt de makelaar je mee op een reis vol onverwachte wendingen en emotionele momenten. Zijn verhalen zullen je betoveren, beroeren en laten bulderen van het lachen. Tegen de achtergrond van deze boeiende makelaarservaringen ontdek je als lezer de werking van de huizenmarkt en krijg je een beter inzicht in de vastgoedwereld.

‘Het lijkt op tv zo eenvoudig, maar een woning kopen is een intensief proces. Niemand had verwacht dat Kopen zonder kijken zo’n enorme hit zou worden. Mijn eerste reactie was: “Waar ga je acht stellen vinden die ons hun geld en toekomst toevertrouwen?” Maar door de gekte op de woningmarkt waren mensen radeloos.’ Alex van Keulen

‘Alex is een tv-ster geworden tegen wil en dank. Maar als je ziet hoe betrokken hij is bij de vele cases die we samen hebben gedaan, is het logisch dat hij de harten van onze kijkers heeft gewonnen. Dat hij de lezer gaat vermaken en ontroeren kan niet uitblijven.’ Martijn Krabbé

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402714296 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Sterke en nuttige verhalen van de bekendste makelaar van Nederland

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

288

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

26-03-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Ontroerend goed” te beoordelen