Ongegeneerd onszelf

Over hoe ons vrouwelijk potentieel voluit te benutten
Auteur: Fatima Llouh | Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts

24,99

Fatima Llouh houdt in ‘Ongegeneerd onszelf’ een pleidooi om het vrouwelijk potentieel ten volle te benutten. Het doel: iedereen die zich vrouw voelt sterker in haar schoenen doen staan. De auteur vertrok vanuit haar eigen ervaringen met liefdes- en familierelaties. Ze groef in haar verleden: haar kindertijd in Marroko en de latere verhuis naar België. Ze zocht en vond welke factoren haar vormden tot de vrouw die ze nu is.
Voor ze het goed en wel besefte, zat Fatima op de bank bij twintig vrouwen op zoek naar zichzelf. Al hun verhalen hadden dezelfde rode draad: de vrouwen wisten niet wie ze écht waren. Door verschillende gebeurtenissen durfden of konden ze zichzelf niet zijn. Ze vervulden hun rol als ideale vrouw, begripvolle vriendin, goede dochter en zorgende mama. Maar niet als zichzelf. Ze pasten zich aan als rasechte kameleons.
‘Ongegeneerd onszelf’ bevat drie grote delen. Starten doen we bij het verleden: hoe zijn we grootgebracht en wat zit er in onze rugzak? In dit hoofdstuk levert Birsen Taspinar een waardevolle bijdrage over generationele traumaverwerking. Vervolgens gaan we verder naar het heden, en de impact die ons verleden erop heeft. Daarover praat Fatima met psychologe Marijke Yserbyt. En tenslotte: de toekomst. Wat geven we mee aan de generaties die na ons komen? Kinder- en jeugdpsychiater Binu Singh licht toe.
Dit boek is geen anti-mannen manifest, maar een wil de female power in iedere vrouw naar boven halen zodat zij voor zichzelf en hun omgeving het verschil kunnen maken.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464788211 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Over hoe ons vrouwelijk potentieel voluit te benutten

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

184

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

11-10-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Ongegeneerd onszelf” te beoordelen