Ongegeneerd onszelf

Over hoe ons vrouwelijk potentieel voluit te benutten
Auteur: Fatima Llouh | Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts

24,99

In gesprek met meer dan 20 vrouwen over intergenerationele trauma’s, de impact van migratie en hun onbenut vrouwelijk potentieel.
Fatima Llouh houdt in ‘Ongegeneerd onszelf’ een pleidooi om het vrouwelijk potentieel ten volle te benutten. Ze doet dit vanuit een vurige passie en droom: iedereen die zich vrouw voelt sterker in haar schoenen laten staan. De auteur vertrok vanuit haar eigen ervaringen met liefdes- en familierelaties. Ze groef in haar verleden: haar kindertijd in Marokko en de latere verhuis naar België. Ze zocht en vond welke factoren haar vormden tot de vrouw die ze nu is.
Voor ze het goed en wel besefte, zat Fatima op de bank bij twintig vrouwen op zoek naar zichzelf. Al hun verhalen hadden dezelfde rode draad: niet weten wie ze echt zijn, er alles aan doen om de ander te helpen en blij te maken. Ze durfden of konden zichzelf niet zijn en vervulden hun rol als ideale vrouw, begripvolle vriendin, goede dochter en zorgende mama. Als rasechte kameleons. Samen met deze vrouwen kwam Fatima tot het besef dat we ongegeneerd onszelf moeten zijn en fier moeten zijn op ons vrouw-zijn. Ongeacht welke trauma’s en kwetsuren we meedragen.
Het boek bevat waardevolle bijdragen van psychologen Birsen Taspinar, over intergenerationele traumaverwerking, en Marijke Yserbijt, over oplossingsgerichte therapie. Dit boek wil de female power in iedere vrouw naar boven halen want, echt waar, die zit in iedere vrouw. Ook in jou.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464788211 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Over hoe ons vrouwelijk potentieel voluit te benutten

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

184

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

06-10-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Ongegeneerd onszelf” te beoordelen